Marc & Mariona

T’escrivim per agrair-te tota la feinada i dedicació per tal que dissabte fos un dels dies més feliços de la nostra vida. Tot va estar insuperable, i sabem que els convidats van apreciar fins l’últim detall, no només el menjar (que això ja se sap que sempre s’agraeix!) i l’emotivitat de la cerimònia, sinó totes les altres coses: les carpes fent conjunt amb les de Mas
Terrats, l’encant de la carpa EGIPTE transparent, la zona de chillout d’ACTUALITY CARPES (que va causar sensació!), la decoració de les espelmes del camí i les cintes de les oliveres…. El video també va ser un dels plats forts, molt emotiu…… Tot i que hem de dir que molts dels convidats ja estaven guanyats des del moment de la copa de cava a Sant Martí davant del mar…. Moltes, moltes gràcies.

Marc i Mariona

 

Traducción: 

Te escribimos para agradecer todo el trabajo y dedicación para que el sábado fuera uno de los días más felices de nuestra vida. Todo fue insuperable, y sabemos que los invitados apreciaron hasta el ultimo detalle, no solo por la comida (¡que eso ya se sabe que siempre se agradece!) y la emotividad de ceremonia, sino todas las otras cosas: las carpas haciendo conjunto con las de Mas Terrats, el encanto de la carpa EGIPTO transparente, la zona de chillout de ACTUALITY CARPAS (que causó sensación!), la decoración de las velas del camino y las cintas de las oliveras…. El vídeo también fue uno de los platos fuertes, muy emotivo….. Aunque tenemos que decir que muchos de los invitados ya estaban ganados desde el momento de la copa de cava en Sant Martí delante del mar…. Muchas, muchas gracias. 

Marc y Mariona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *