Good Feelings

Merci com sempre per la dedicació, per la professionalitat, per l’interès i sobretot per treballar tots plegats com un sol equip per tal que sortís perfecte!!

El temps ens va fer la guitza i vam estar canviant de plans, activant plans “B” i corrents tot el matí, i els convidats van estar mig àpat aixecats cosa que no facilita la feina de ningú… però ja se sap que un casament per molt planificat que estigui, al final acabem treballant “sobre la marxa” segons el que va passant o el que volen els nuvis.

Dir-vos que molts convidats ens van felicitar per la feina de cada un de vosaltres. Van llogar el muntatge de carpes, terrassa, banys i de més, mil gràcies a l’equip d’Actuality i especialment a la Roser i al Francesc que ahir els va tocar treballar de valent i ho van fer sempre amb el somriure posat!!

Doncs això… que MOLTÍSSIMES GRÀCIES!!! ha estat un plaer treballar amb vosaltres i tant de bo tornem a fer projectes plegats.

Una abraçada i a pel següent casament!! 😉

Alejandra de Balanzó

 

Traducción: 

Gracias como siempre por la dedicación, por la profesionalidad, por el interés y sobretodo por trabajar todos juntos como un solo equipo ¡¡para que todo saliera perfecto!!

El tiempo nos dio problemas y estuvimos cambiando de planes, activando planes “B” y corriendo toda la mañana, y los invitados estuvieron media comida levantados cosa que no facilita el trabajo de nadie… pero ya se sabe que una boda por muy planificada que este, al final acabamos trabajando “sobre la marcha” según lo que va pasando o lo que quieren los novios. 

Deciros que muchos invitados nos felicitaron por el trabajo de cada uno de vosotros. Alquilaron el montaje de carpas, terraza, baños y demás, mil gracias al equipo de Actuality y especialmente a Roser y Francesc que ayer les toco trabajar duro y ¡¡lo hicieron siempre con la sonrisa puesta!!

Pues eso… que ¡¡¡MUCHÍSIMAS GRACIAS!!! ha sido un placer trabajar con vosotros y ojalá volvamos a hacer proyectos juntos. 

¡¡Un abrazo y a por la siguiente boda!! 😉

Alejandra de Balanzó

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *