Girar pantalla
 

Nova carpa Tipi Tent Tatanka

Avui estem molt feliços. Finalment podem ensenyar-vos la nostra nova carpa batejada com Tipi Tent Tatanka. Com diu el seu nom, està inspirada en les tipis on vivien els antics indígenes nòmades dels Estats Units a les Grans Planures.

 

ESTRENEM LA NOVA CARPA TIPI TENT TATANKA

 

Milers d’anys enrere, les primeres tipis van ser fetes de pell i es cosien amb tendons. Les pells solien ser de búfal tot i que també podien fer-se de pell de cérvol, ant o antilop i els pals eren de pi.

 

Les tipis tents es podien muntar en menys d’una hora per les dones de la tribu, qui eren les veritables propietàries de les tipis. Quan una dona decidia construir una tipi, convidava a menjar a tots els seus amics i després l’ajudaven amb el cosit de pells. A l’arribar al cosit de les ales que feien d’entrada, les dones s’encarregaven que aquesta tasca fos feta per una persona que tingués fama de ser feliç, ja que es creia que si la feina era feta per una persona de mal caràcter, les ales no funcionarien bé i la tipi s’ompliria de fum al fer les fogueres.

D’altra banda, l’home s’encarregava de decorar tenda amb pintures, plasmant dissenys històrics o místics obtinguts a través dels seus somnis i visions, i que atorgaven protecció als habitants de l’habitatge.

 

Ara que sabeu una mica més sobre la història d’aquestes carpes tan peculiars, segur que les veieu amb uns altres ulls.
Proporcionen un aspecte exclusiu, fora del comú. En color pedra jaspe, són aptes per dies de pluja i tenen capacitat per unes 30 persones. Són una bona aposta per casaments i festes distingides i originals.

 

Us deixem amb una imatge de la nostra Tipi Tent Tatanka al casament d’en Gerard i la Jascelyn. Desitgem que us agradi tant com a nosaltres!

 

carpa Tipi Tent Tatanka

 

 

 
15 oct., 2018 Admin ActualityCarpas No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada